Cinc robatoris a Batet de la Serra i els seus voltants els últims dies

Batet de la Serra ha vist com els últims dies s’han succeït diversos robatoris. Els habitatges afectats són segones residències, on la gent no s‘hi queda a dormir de forma habitual; això fa pensar que els lladres havien estudiat la zona, i per aquest motiu aquests dies hi ha patrulles de vigilància per detectar qualsevol anomalia.

Una onada de robatoris sacseja Batet de la Serra. S’han detectat fins a quatre habitatges afectats durant l’última setmana, a més d’un altre pertanyent a l’urbanització de les Fonts, prop de la carretera de Batet. Afortunadament, no s’han de lamentar danys personals, però tot indica que els lladres sabien bé on havien d’entrar a robar, perquè les cases estaven deshabitades en el moment de l’incident.

Un altre dels aspectes comuns d’aquests robatoris és que les cases afectades no disposaven de sistemes d’alerta. Arran del degoteig de successos, els Mossos d’Esquadra i la Policia local d’Olot patrullen per la zona i munten controls, per tal de detectar qualsevol anomalia. A més, demanen als veïns de Batet que estiguin atents a qualsevol indici. De moment, segueix la investigació sobre aquests successos i els Mossos mantenen el cas obert. Fins ara no hi ha hagut detinguts pels casos de robatori.