Comença l’enderroc dels pisos del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya

Dilluns va començar l’enderroc dels pisos del Parc de la Maquinària de la Vall de Bianya. Incasòl calcula que els treballs finalitzaran en 15 dies, quan retiraran les runes. Els pisos van ser construïts als anys 60 pel ministeri d’Obra Pública per als treballadors del Parc de la Maquinària. Ara només hi vivien dues famílies. Els pisos estaven en un avançat estat de deteriorament i fins i tot tenien problemes d’al·luminosi.

Les dues famílies que vivien als pisos ja han estat reallotjades. Per a l’Ajuntament de Bianya, era important derruir els edificis, ja que hi havia risc que els espais buits fossin ocupats per persones alienes als habitatges.

Quan hagi finalitzat l’enderroc, Incasòl decidirà l’ús que li donarà a aquesta parcel·la de terreny. De moment, l’Ajuntament de la Vall de Bianya es felicita de l’actuació, que deixarà el paisatge de la vall molt més net.