El Servei de Català d’Olot canvia d’ubicació i es trasllada a la FES

El Consorci per a la Normalització Lingüística d’Olot canvia d’ubicació, el nou espai es trobarà a l’edifici de la Fundació d’Estudis Superiors, al carrer Fontanella. Les noves dependències s’estrenaran el proper 17 de febrer. Per acabar de fer el trasllat, dijous i divendres de la setmana que ve el centre estarà tancat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística d’Olot canvia de seu. Les noves dependències es trobaran al carrer Fontanella i s’estrenaran el proper 17 de febrer. Aquesta nova ubicació permetrà tenir les aules d’ensenyament i els serveis administratius dins el mateix espai.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, abandona doncs, l’antic edifici on havien estat des del 2003, entre la plaça del carme i el passeig de la muralla. Feia anys que es demanava aquest canvi i finalment s’ha pogut dur a terme. La nova ubicació serà més còmode per a tothom, ja que es trobarà en el mateix espai on es ja hi ha altres organismes educatius com la UNED, la FES o el punt d’informació de la UOC, de forma que quedarà centralitzada l’educació a la ciutat. Amb aquest pas endavant, també es pretén unir esforços per promocionar la formació d’adults. Dijous i divendres de la setmana que ve el centre restarà tancat per acabar de fer el trasllat definitiu. 

Deixa un comentari