La segona edició del Girocàmping tindrà més expositors

La segona edició de la Fira del càmping a Girona es celebrarà del 6 al 9 de març i reunirà 140 expositors, un 26% més que l’any passat. Organitzada per l’Associació de càmpings de Girona amb el suport de diverses institucions de la ciutat, està dirigida tant pels professionals campistes com al públic en general.

La fira dedicada al món del càmping, el Girocamping, creix un 26% en nombre d’expositors i arriba als 140 participants. L’èxit de l’any del seu debut, amb 15.000 visitants ha fet que una vegada més Girona celebri aquest certament que tindrà lloc del 6 al 9 de març al Palau de Fires. En aquesta segona edició hi haurà més presència internacional i també es reforçaran les activitats familiars.

Com a novetat enguany s’entregarà el premi Josep Genover, en honor a qui va presidir l’associació durant 22 anys. En la fira, seguint la línia de la primera edició es podran veure les últimes novetats i tendències del sector. La idea del certamen és recrear tant com es pugui tot el que es pot trobar en un càmping, com són les caravanes, tendes de campanya o bungalows.

Segoms el President de l’Associació de Càmpings de Girona, s’espera superar els 15.000 visitants de l’any passat i d’aquesta manera, mica en mica donar a conèixer el sector i els seus equipaments que, cada vegada estan més preparats i ja no es pot comparar amb el que era el càmping fa uns anys.

x