El Mini 2014 començarà el 14 de febrer amb la novetat dels ‘Concerts d’estar per casa’

Artistes com Sara Pi, Roger Mas o Senior i el Cor Brutal encapçalen el cartell  d’El Mini 2014, una proposta musical única que podrem  gaudir del 14 al 23 de febrer. L’activitat del quart festival de butxaca olotí arrenca el proper divendres amb una novetat principal, els ‘Concerts destar per casa’, que trasllada la música a alguns menjadors olotins cedits per l’ocasió.

La proximitat entre el públic i l’artista distingeix el Mini d’Olot de la resta de festivals. La Química ens proposa concerts en petit format treient partit als diferents espais de la ciutat, com la Sala Torín, l’Orfeó o l’Ateneu Central. En la mateixa línia, enguany la música també arribarà als menjadors d’alguns habitatges del centre d’Olot. Serà amb els ‘Concerts d’estar per casa’ una iniciativa mb molta presència d’ artistes locals, que comptarà amb les actuacions d’ Isaac Ulam, Jessica Mellado, Damia Arròs, Pols o Marta Rius entre d’altres. Les ubicacions es poden consultar a la pàgina web del Mini  i el preu de l’entrada serà simbòlic, de només 2 euros.

Entre el gruix d’activitats també n’hi haurà de dirigides al públic familiar, com el concert per a nens d’Esperit! o l’espectacle ‘Sonabach’, organitzat amb la col·laboració del Teatre Principal. L’últim cap de setmana de febrer serà el torn dels més potents del cartell, la jove revelació del soul Sara Pi, el cantautor solsonès Roger Mas i Senior i el Cor Brutal. Tots els artistes convidats  actuaran en el to intimista i menys elèctric de l’habitual que defineix l’estil del Mini. Un format que es consolida en la seva quarta edició.

El MAC Exprés d’aquesta setmana visita un dels espais que acollirà els ‘Concerts d’estar per casa’ per parlar amb Josep Quintana, amb qui repassarem el bo i millor del Mini 2014.

 

 

Deixa un comentari