El nombre d’operacions a l’Hospital Sant Jaume cau un 17% en dos anys

Des del 2010 fins al 2012, l’activitat quirúrgica programada als hospitals públics de Figueres, Olot i Salt, va davallar. A l’hospital Sant Jaume d’Olot, la disminució del nombre d’operacions va caure un 17%, A l’hospital de Figueres, prop del 24%; i a Salt, el 10%.

La comissió de Salut del Parlament va aprovar ahir per unanimitat una proposta de resolució del grup del PSC, que insta el govern català a tornar, entre aquest any i el vinent, a l’activitat quirúrgica de l’any 2010 habilitant les partides pressupostàries necessàries als hospitals públics de la regió sanitària de Girona. Així mateix, es demana al govern que revisi la compra d’activitat quirúrgica programada als hospitals privats i prioritzi la xarxa hospitalària pública.

Deixa un comentari