Toni Cruanyes presentarà a Olot el seu llibre ‘Un antídot contra l’extrema dreta’

El periodista i editor del Telenotícies Vespre de TV3, Toni Cruanyes, visitarà Olot demà. Ho farà a dos quarts de vuit de la tarda al Casal Marià, amb motiu de la presentació del seu nou llibre titulat Un antídot contra l’extrema dreta, amb el qual va obtenir el Premi Joan Fuster d’assaig el 2012.

Toni Cruanyes presentarà a Olot 'Un antídot contra l'extrema dreta'

En aquesta obra, Cruanyes parla de l’auge de l’extrema dreta a Europa, segons ell, el fenomen polític més rellevant de principis del segle XXI i el més difícil de combatre. L’acte, l’entrada del qual és gratuïta, ha estat propiciat per l’associació d’Olotines i Olotins per la Convivència i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa. Serà el primer acte públic que organitza l’agrupació des que va néixer ara farà aproximadament un any.