El CV Olot guanya al cuer (3-2) però Ferran Sacrest es lesiona, probablement de gravetat

El Club Vòlei Olot ha guanyat aquesta tarda al cuer, el CV Barberà, amb més dificultat de l’esperada. Els homes de Miquel Roca han patit de valent però s’han acabat imposant en el set decisiu. La mala notícia de la jornada ha estat la lesió de Ferran Sacrest, que s’ha torçat el turmell, ha abandonat la pista amb ambulància i, a l’espera de l’informe mèdic, podria estar mesos allunyat de la competició.

Aquest dissabte la victòria li ha costat molt cara al CV Olot. La lesió de Ferran Sacrest, no apte per a vistes sensibles, ha deixat glaçat el pavelló. L’olotí ha hagut d’abandonar la pista amb llitera i ha estat hospitalitzat per una lesió al turmell dret, que li ha quedat desplaçat.

El partit ha començat ja molt costa amunt per als de Miquel Roca. La visita del cuer, el Barberà, feia preveure una victòria còmode, però els visitants han venut cara la seva pell i s’han avançat fins a dos vegades, fent anar al CV Olot a remolc en el marcador durant tot el matx.

Els garrotxins han reaccionat a temps i han pogut capgirar el resultat, empatant en el quart set i forçant el desempat.

En el darrer període, el conjunt local ha estat molt superior al seu rival i s’ha endut els punts per 3 sets a 2 tot i la lluita del Barberà.

Amb aquesta nova victòria el CV Olot es manté en la zona mitja alta de la classificació i segueix completant una espectacular temporada.