La UE Olot aconsegueix la tercera victòria consecutiva amb un altre gol en l’últim sospir davant l’Olímpic de Xàtiva (1-0)

Un cop de cap de murri d’Uri Santos en l’últim minut (89′) deixa els tres punts a la capital de la Garrotxa en el partit d’aquest diumenge a la tarda davant l’Olímpic de Xàtiva. L’estadi municipal ha tornat a esclatar d’eufòria en els últims instants i l’Olot d’Arnau Sala acumula ja tres victòries consecutives. La Grada  ha homenatjat Nil Marín en el minut 30, un gest molt emotiu que ha provocat una gran ovació del públic. 

Amb menys pressió i amb molta empenta ha saltat al terreny de joc la Unió Esportiva Olot, que repetia 11 titular per tercer partit consecutiu. En un matx que s’ha dividit en dues parts ben diferents, els olotins han estat els dominadors en els primers 45 minuts.

David López, en el minut 3, ha pogut avançar al seu equip però s’ha topat amb Francis en l’u contra u. El porter xativí també ha neutralitzat una gran doble ocasió primer d’Uri i després de Reverter, i tampoc ha encaixat gol per ben poc en una altra bona acció de perill d’Abel, que ha sortit fregant el pal.

L’Olímpic, tot i no dominar en el joc, tambéha tingut una clara opció de gol. Pau, amb la testa, ha  enviat l’esfèrica fora des de l’àrea petita.

La segona part, ben diferent. Els visitants han estat a punt de marcar en dues ocasions però Òscar, un cop més, ha actuat de manera sensacional amb dues aturades prodigioses.

El col·legiat Gonzélez González s’ha fet un tip d’ensenyar targetes i al final, Mendozaha estat amonestat per segona vegada i ha hagut d’abandonar el terreny de joc. De la mateixa manera que fa dues setmanes, però en la porteria oposada, després de l’expulsió visitant l’Olot ha aconseguit el gol de la victòria.

Coro enverinaria una centrada amb cama dreta i Uri, murri, ha caçat el rebuig del porter a l’àrea petita per deixar els tres punts a casa i fer esclatar d’eufòria la graderia olotina.

En el minut 30 de la primera meitat, la Grada de la Unió Esportiva Olot ha tingut un gest fantàstic, recordant Nil Marín, el jugador del Girona B que ens va deixar fa unes setmanes, amb una gran pancarta. Ha estat un moment molt emotiu on tot l’estadi s’ha fos en un intens aplaudiment. Al final del matx, uns quants representants de la Grada li han regalat la pancarta al tècnic Arnau Sala, que era l’entrenador de Nil Marín al filial de l’equip de Montilivi a principis de temporada.

Amb aquests tres punts, la Unió Esportiva Olot se situa a set punts del descens i acumula 9 punts en els darrers 3 partits, confirmant la seva reacció en aquesta Segona B.

x