Toni Cruanyes presenta ‘Un antídot contra l’extrema dreta’ al Casal Marià d’Olot

El periodista i editor del Telenotícies Vespre de TV3, Toni Cruanyes, va visitar Olot dissabte a la tarda. Ho va fer en motiu de la presentació del seu nou llibre titulat Un antídot contra l’extrema dreta, amb el qual va obtenir el Premi Joan Fuster d’assaig el 2012.

Era el primer acte públic que organitzava Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa, des que va néixer ara farà aproximadament un any. L’acte va anar precedit de les intervencions del regidor de Cultura d’Olot Josep Berga i la portaveu de l’agrupació contra el feixisme de la comarca. L’obra de Cruanyes és el resultat de les observacions i investigacions que va realitzar en la seva etapa com a corresponsal a París. Segons l’autor, tracta d’explicar l’auge de l’extrema dreta a Europa, el fenomen polític més rellevant de principis del segle XXI i el més difícil de combatre. Catalunya, i en concret Olot, no queden excloses d’aquest moviment.

 

Deixa un comentari