El Mini fa entrar la música a les cases olotines

Arrenca la la quarta edició de El Mini, el conjunt de concerts de butxaca d’Olot, i ho fa amb una programació innovadora, dedicada a apropar les bandes al seu públic. Aquest cap de setmana diversos menjadors olotins acolliran els primers concerts.

Artistes com Sara Pi, Roger Mas o Senior i el Cor Brutal encapçalen el cartell  d’El Mini 2014, una proposta musical única que podrem gaudir del 14 al 23 de febrer. El quart festival de El Mini arrenca el divendres amb la novetat dels concerts ‘d’estar per casa’.

Els concerts ‘d’estar per casa’ responen a la voluntat d’apropar al màxim els músics amb el seu públic. I al mateix temps donar a conèixer artistes locals com Jéssica Mellado, Damià Arròs, el Sistema Suec o els Nòrdics.

Com en les darreres edicions, El Mini 2014 també proposa concerts en petit format als diferents espais de la ciutat, com la Sala El Torín, l’Orfeó Popular o l’Ateneu Central. I altres activitats dirigides al públic familiar, com el concert per a nens d’Esperit! o l’espectacle ‘Sonabach’, que comptarà amb la col·laboració del Teatre Principal.

Les ubicacions dels diferents concerts es poden consultar a la pàgina web del Mini i el preu de l’entrada és de 2 euros.