La Passió d’Esparreguera es representarà a Olot per primera vegada

Olot oferirà a les escales de l’església de Sant Esteve, diferents escenes de la Passió d’Esparreguera. Serà el proper dissabte 15 de febrer. Es tracta d’un intercanvi cultural entre ciutats, impulsat de l’Associació de Comerciants d’Olot i l’Ajuntament, per donar vida al centre de la ciutat aquest mes de febrer. És la primera vegada que la representació de la Passió surt d’Esparreguera per mostrar, en viu, algunes de les seves escenes.

L’esperit de la passió d’Esparreguera es podrà palpar a Olot el proper dissabte 15 de febrer. Es tracta d’un intercanvi cultural entre les dues ciutats, impulsat de l’Associació de Comerciants d’Olot i l’Ajuntament per donar vida al centre de la ciutat aquest mes de febrer, i a l’hora, per fer alguna activitat relacionada amb la Setmana Santa.

És un acte únic, ja que és la primera vegada que la Passió d’Esparreguera surt del poble per representar part de les seves escenes. Com que Olot no disposa d’un escenari tan gran com el que tenen a Esparreguera, fet expressament per a respresentar La Passió, l’espectacle es farà al carrer, per a crear ambient i que tots els ciutadans en puguin ser partíceps. Seran tres sessions d’espectacle: a les 6, a les 7 i les 8 del vespre, a les escales de l’església de Sant Esteve.

La Passió d’Esparreguera és un espectacle de gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l’espectador l’essència d’aquests personatges de més de dos mil anys d’història. Per a veure la passió sencera, les representacions al poble del Baix Llobregat, es faran durant els mesos de març, abril i maig.  Per a més informació, podeu consultar el seu web