L’alcaldessa de Riudaura diu que no fa un gra massa amb la seguretat del Centre Cívic i diu que anirà a terra si no el poden arreglar

L’arquitecta de l’estudi RCR, Carme Pigem, admet que hi ha qüestions relacionades amb la tèrmica i la seguretat del Centre Cívic de Riudaura que haurien de ser adaptades a la normativa vigent. Tot i així, creu que el tema de la seguretat s’ha sortit de mare quan l’Ajuntament de Riudaura va decidir tancar-lo per problemes de seguretat.

L’alcaldessa del poble garrotxí, Eulàlia Masana, considera que està totalment justificat el tancament de l’edifici, i posa com a exemples les planxes metàl·liuques del sostre que van caure l’abril del 2013 prop d’uns nens que jugaven a tocar del centre. L’alcaldessa assegura que, si no poden pagar la millora de l’edifici, el tiraran a terra. En tot cas, consideren que l’Ajuntament no ha fet un gra massa.