El director general d’Urbanisme defensa la legalitat dels tràmits fets sobre el xalet de luxe de Can Juncadella

Ahir, el director general d’Urbanisme, Agustí Serra, va parlar a Olot sobre el judici pel xalet de luxe de Can Juncadella, a Lloret de Mar, i és que un multimilionari de Kazakhstan ha tirat endavant la construcció d’un xalet de luxe de 3 mil metres quadrats en un paratge protegit mediambientalment.

L’any 2010 l’ajuntament de Lloret va rebre un informe favorable de la Comissió d’Urbanisme al costat “de fins a tres informes desfavorables de Medi Ambient” i, tot i això, el promotor va poder tirar endavant l’obra. Ahir al matí, el director general d’Urbanisme va escenificar el suport als imputats, antics responsables d’urbanisme a Girona, acompanyant-los al jutjat. A la nit, a Olot, Serra va reiterar el seu suport als imputats. Defensa que els tràmits que va fer urbanisme van ser legals.

x