Olot és l’única ciutat gironina que ofereix formació d’ESADE

Olot és la única ciutat de les comarques de Girona que, ara mateix, ofereix la formació d’ESADE. El dia 20 de febrer iniciarà un Programa de Direcció Financera a la ciutat.

No és la primera vegada que ESADE aposta per aportar formació a Olot, ja que l’any passat també s’hi va fer un altre curs de Direcció d’Empreses, que ja va funcionar molt bé. Hi ha 22 incrits, però per qui ho vulgui les inscripcions encara són obertes. El 50% dels alumnes que hi assistiran venen de fora de La Garrotxa. Justament, ESADE, va triar la ciutat d’Olot com a punt estratègic per atraure alumnes de Vic, Girona, Banyoles o Ripoll.  ESADE només té centres de formació a països de sud-amèrica, Madrid o Barcelona, i ara també en tindrà aquí a Olot. Aquest curs d’enguany, es farà a la Fundació d’Estudis Superiors. Un cop més, s’ha triat aquest centre, perquè es tracta d’una iniciativa per potenciar aquest espai de formació a la ciutat.