Olot Televisió emet els dissabtes els documentals locals de l’Olot.doc 2013

Olot Televisió també vol col·laborar amb l’Olot.doc, que té com a objectiu difondre el gènere documental entre la societat. Per aquest motiu, emetrem alguns dels documentals de l’edició de l’any passat: seran un total de 4 títols, de producció garrotxina, que podran veure cada dissabte quan faltin cinc minuts per tres quarts d’onze de la nit.

Tots aquells que no puguin esperar l’inici de la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc, tenen una cita amb Olot Televisió cada dissabte a la nit. Fins que comenci el festival, la televisió de la Garrotxa emetrà, des d’aquest 15 de febrer, els quatre documentals de producció local garrotxina que van projectar-se en l’edició 2013 de l’Olot.doc. El primer que es passarà per Olot Televisió serà ‘El despertar de les places. Un any de 15M’, de Lluc Güell i Jordi Oriola. El 22 de febrer serà el torn de ‘Em diuen Tubab’, una producció dels alumnes de l’Institut la Garrotxa, dirigida per Tona Calm, Anna Garcia i Jordi Martin. El següent a passar per les pantalles d’Olot Televisió és ‘Sol i ombra’, del Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa, l’1 de març. I pel dia 8 del mateix mes, hi ha prevista l’emissió de ‘Pau Escalé. Go to the parad-ice’, un documental d’Eduard Miguel. Cada emissió tindrà lloc cada dissabte a partir de tres quarts menys cinc d’onze de la nit.

Deixa un comentari