Andreu Vilar Quartet ofereix el segon concert de La Roda Musical 2014

Una nova edició de La Roda Musical ha començat a girar cada dijous a la Sala Torín, amb un calendari de concerts que uneix varietat i qualitat. Ahir va ser el torn del quartet gironí d’Andreu Vilar, un grup de jazz amb una particularitat a nivell instrumental, el vibràfon.

andreu vilar roda

La presència del jazz és dels trets més destacats de La Roda Musical, un projecte que va començar trenta anys enrera amb la feina de l’entitat Músics Associats per divulgar la música moderna en els seus diferents estils. Hi tenen cabuda el rock, el jazz, la música tradicional i en català, així com artistes de renom internacional. La banda encarregada d’inaugurar l’edició d’enguany va ser Gnaposs, el passat 6 de febrer, i ahir els gironins Andreu Vilar Quartet van portar el seu jazz a la Sala El Torín, distingit per la presència d’un instrument poc habitual en aquest tipus de bandes: el vibràfon, un instrument de percussió semblant al xilòfon però amb plaques d’acer. Al MAC Exprés d’aquesta setmana podreu veure imatges del concert. Entre les properes actuacions programades hi ha el vigatà Guillem Roma presentant el disc Oxitocina, el mític músic escocès Robin Wiliamson de la Incredible String Band, el grup Cold Day amb versions del grup britànic Cold Play o els guanyadors del concurs local La Roda de Recanvi 2013, els olotins Pols.