El nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es posarà en marxa a mitjans de setembre

L’Ajuntament d’Olot ha fet un pas mes cap a la posada en funcionament dels nou hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, però tot i així, no arribarà per Sant Jaume, que era la data prevista des d’un inici. Tot i que al data oficial no s’ha confirmat amb el Servei Català de la Salut, es preveu que serà operatiu a mitjans del mes de setembre.

Abans d’ahir, es va constituir, davant de notari, el Patronat que serà l’encarregat de la gestió i la prestació sanitària d’aquest nou hospital. Aquest Patronat esta format per: L’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, La Caritat, La Fageda, la Unió Intersectorial d’Empresaris de La Garrotxa, ALBA, Associació de Dones de la Garrotxa, l’Associcació Cercle EURAM, el Rotary Club i també Fundació Antic Hospital.

L’Hospital actual, serà l’hopital vell, i la Fundació que tenia fins ara canviarà de nom, i passarà a dir-se, perquè no hi hagi confusió, ‘Fundació Antic Hospital Sant Jaume’, i aquesta s’encarregarà de l’atenció social de la gent gran o de les persones en situació de dependència. Però les dues fundacions estaran lligades entre sí.