La jove besaluenca Marta Juanola impulsa el projecte de curtmetratge ‘Destino’

La jove Marta Juanola, de Besalú, ha decidit llançar-se a la piscina i impulsar la realització d’un curtmetratge titulat ‘Destino’, que molt aviat podrem veure. La Marta té 22 anys, aquest és el seu primer projecte cinematogràfic, però no ha volgut entrar en el món de la gran pantalla de forma tímida.

Per realitzar aquest curt, la besaluenca ha trucat a la porta d’alguns dels millors actors de l’escena catalana, i li han dit que sí. Les protagonistes del curt són Mariona Ribas, molt recordada pel seu paper al Cor de la Ciutat, i Núria Gago, que podem veure aquests dies a la sèrie Kubala, Moreno i Manchón. També hi és el conegut Pep Antón Muñoz, per posar alguns exemples.

Per dur a terme el projecte, Marta Juanola ha apostat pel micromecenatge. Necessiten 6 mil euros per dur a terme la producció. Juanola ha explicat a Olot Televisió que ja tenen el 98% del fons que necessiten. Per col·laborar amb el 2% que queda, tothom qui vulgui pot adreçar-se a la pàgina web www.mymajorcompany.es/projects/destino.

x