L’Olot té l’oportunitat de revenjar-se del València Mestalla però sense Freixa ni Fernández

La UE Olot disputarà demà a les quatre de la tarda un important partit contra el València Mestalla a Paterna. El conjunt dirigit per Arnau Sala intentarà aconseguir la quarta victòria consecutiva en la lliga, un objectiu a l’abast de pocs equips del grup, que permetria als de la Garrotxa allunyar-se encara més del descens a tercera. Els jugadors i aficionats de l’Olot encara recorden l’enfrontament d’anada a l’Estadi Municipal el passat mes d’octubre. El filial del València va ser el primer equip que va desmuntar el fortí garrotxí a la primera volta, guanyant als locals per 0 a 3. L’Olot té ara l’oportunitat de revenjar-se i portar l’equip més a munt a la taula classificatòria.

Agustin Fernéndez va haver de ser substituit aquest passat diumenge en el partit davant l’Olímpic de Xàtiva, corria el minut 68 quan va notar la fiblada al bessó, Canal va entrar en el seu lloc. Fins ara, Agustín havia jugat tots els minuts des que va estar al 100% disponible per Arnau Sala. 90′ davant l’Atlètic Balears, partit sencer a El Clariano i 68′ més davant l’Olímpic. Agustín en 3 partits s’havia fet amo i senyor de l’eix de la defensa, aportant experiència, manant i fins i tot marcant, el gol de la victòria davant l’Ontinyent a la sortida d’un còrner. Freixa també es perdrà el partit contra el València Mestalla per acumulació de targetes grogues.

x