L’Orfeó busca la participació dels olotins amb la proposta ‘Escenari Obert’

La tradició teatral de l’Orfeó Popular és ben coneguda a la ciutat, però aquest 2014 la nova junta de l’entitat ha decidit obrir-la a tothom d’una manera ben curiosa, la iniciativa  Escenari Obert. La proposta consisteix en cedir el seu escenari als artistes locals que hi vulguin actuar.

escenari obert orfeo

L’Orfeó, una de les entitats olotines amb més història,  comença nova etapa amb la voluntat d’apropar-se al públic i buscar la participació de la gent. Una de les vies per a fer-ho és donar impuls a projectes externs a l’agrupació, amb la proposta Escenari  Obert. La idea consisteix en oferir als artistes locals que ho vulguin, la possibilitat d’actuar a dalt d’un escenari i mostrar nous projectes. Hi tenen cabuda tota mena d’activitats relacionades amb les arts escèniques o la música. La intenció de la nova junta és elaborar un calendari d’actuacions recollint totes les propostes, que ja poden presentar-se a la mateixa seu de l’Orfeó. Aquesta setmana al MAC Exprés us avancem els detalls de la iniciativa.