El diputat Quim Arrufat exposarà a Olot l’estratègia de la CUP abans i després de la consulta

El segon convidat del cicle de xerrades ‘I després de la consulta, què?’ serà Quim Arrufat, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya. El cicle està organitzat per Estelada 2014 en col.laboració amb diverses entitats d’Olot i de Catalunya, i té l’objectiu d’acostar als ciutadans els arguments dels partits que en una primera instància van donar suport al dret a decidir dels catalans.

Arrufat parlarà de l’estratègia de la seva formació abans i després de la consulta, i també en el supòsit que la consulta no s’arribi a celebrar. L’acte es durà a terme demà a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Marià. Com en la primera xerrada, hi haurà una fila zero que formularà una pregunta directa i estarà formada per les entitats Idesga, Greda i Procés Constituent. Després, s’obrirà el torn de preguntes a tots els assistents.