Al CB Olot se li escapa la victòria al final (58-63)

Les jugadores de Mari Comino han estat a l’alçada del partit i han plantat cara al Sant Gervasi, però han caigut al final per la falta d’encert en dues jugades puntuals. El matx ha estat molt igualat i en gran part de l’enfrontament les garrotxines han anat per davant en el marcador. 

cb olot - samnt gervasi

El CB Olot no està de sort últimament. Avui a la tarda s’ha pogut endur la victòria, però com en l’últim partit a casa davant l’Ateneu, els darrers instants han determinat el resultat i les olotines no han estat encertades. Tot i així, les de Mari Comino han competit fins al final i han anat per davant en el marcador en gran part de l’encontre.

En els dos primers quarts el partit ha estat molt igualat i en la mitja part, el resultat era de 29 a 29. El CB Olot ha sortit molt endollat en el segon temps i s’ha mostrat efectiu en atac i sòlid en defensa. La intensitat del partit ha estat trepidant i el Sant Gervasi ha signat un gran percentatge des de la línia de tres. Però quan les de Mollet han fallat, allà ha estat el conjunt garrotxí per imposar-se en el marcador.

Tot i així, en els minuts finals el matx s’ha trencat i s’ha decantat a favor de les visitants. Les locals no han encertat el tir i, en canvi, el Sant Gervasi ha matat el duel amb un triple. En la darrera jugada, l’Olot ha tingut a les seves mans l’empat però ha fallat des de sota de la cistella.

La classificació segueix estant molt apretada i el CB Olot és desè, en bona situació per aconseguir la permanència.