El CH Olot es refà de la segona derrota del curs i destrossa al cuer (11-1)

El conjunt dirigit per Quim López havia de retrobar-se després de la derrota a la pista del Roda la setmana passada. I no ha fallat. A casa, davant del Mollet HC, l’Olot ha passat per sobre del seu rival i ha aconseguit una victòria treballada a partir del bon joc. D’aquesta manera, es manté l’avantatge amb els perseguidors en la lluita per l’ascens.

Partit sense història avui al pavelló olotí entre el líder de primera catalana i el cuer de la categoria. Tot i la gran actuació del porter visitant, el Mollet no ha pogut aguantar les escomeses brutals i constants d’un Olot amb ganes de reivindicar-se. En el primer acte, els homes de Quim López ja manaven en el marcador per 4 a 1.

Però ha estat en el segon temps on s’ha vist la millor versió dels garrotxins. Ràfols, Barret, Mangas i Pratto han guiat als seus, que han jugat en equip i combinant amb grans accions d’atac. A més, el líder ha estat molt sòlid en defensa.

El tècnic local ha pogut donar minuts als menys habituals en els instants finals i fins i tot ha pogut jugar el porter juvenil Gil Danés, que debutava amb el primer equip en aquest curs.

El lideratge queda intacte després de 18 partits on el CH Olot només ha perdut en dos enfrontaments. L’avantatge amb els rivals, el GEIEG i el Ripoll, es queda a cinc punts a l’espera del que facin aquests dos equips en aquesta jornada.