El Mini entra a les llars olotines per oferir els ‘concerts d’estar per casa’

Els concerts de butxaca de El Mini ja han començat. Han tingut lloc aquest cap de setmana en diferents menjadors olotins. És el que anomenen concerts ‘d’estar per casa’ i responen a la necessitat d’apropar els músics amb el seu públic. Dissabte prop de les 300 persones es van convertir en espectadors de la nova proposta musical de la ciutat.

Aquest cap de setmana els menjadors olotins han obert les seves portes a més de 300 persones per donar pas als concerts ‘d’estar per casa’. Marta Rius i Pols van ser els primers en actuar en directe a una casa olotina. Per la seva banda, Rius, una cantautora d’Argelaguer dins el món del pop-folk, va oferir un concert amb les cançons del seu primer disc, finançat a través de la plataforma de crowdfunding Verkami.

El grup de rock olotí Pols va ser el segon en actuar, també l’ocasió perfecte per presentar el seu disc. Ho va fer en una casa diferent de la ciutat. Però va rebre un públic igual d’entregat.

Altres concerts que oferia El Mini de butxaca eren els de la cantautora olotina Jessica Mellado, el blanenc Isaac Ulam, l’alternatiu del El Systema Süec o els joves garrotxins Nòrdics.