La Passió d’Esparreguera arriba a les escales de Sant Esteve d’Olot

La cercavila per la presentació del carnaval olotí no va ser l’únic l’acte del cap de setmana que va portar multitud de gent al centre de la ciutat. Les escales de Sant Esteve van ser ocupades per centenars de persones per veure la Passió d’Esparreguera, en la seva primera representació a Olot.

Un intercanvi cultural entre Esparreguera i Olot va donar els seus fruits dissabte a la tarda a la capital garrotxina amb la representació de la Passió d’Esparreguera. Les escales de l’església Sant Esteve van ser el lloc escollit per l’actuació. Es tracta d’una proposta cultural innovadora que neix de la col·laboració entre l’Associació de Comerciants (ACO) i la Passió d’Esparreguera i l’Ajuntament d’Olot amb el Consell de Comerç d’Artesania i Moda de la Generalitat. Tot i no disposar d’un escenari amb tanta capacitat com el d’Esparreguera, Olot va aconseguir mobilitzar la ciutat apropant centenars de persones al centre per veure la famosa representació del poble del Baix Llobregat.

Van ser tres sessions de format reduït que representaven les escenes del comiat, el braseret i el desesper de Sant Pere i Maria coneix la sentència, les més emotives de la Passió.

A més, tots els clients dels comerços adherits a l’ACO van poder obtenir importants descomptes i regals per a assistir a alguna de les representacions de la passió d’enguany.