La UE Olot li torna el resultat de l’anada al València Mestalla i encadena la quarta victòria consecutiva a Paterna (0-3)

Foto: UE Olot

El conjunt d’Arnau Sala se sobreposa a les baixes i supera amb claredat al filial valencià a domicili. Un gol matiner de David López ha aplanat el camí dels garrotxins i Coro, que tornava a l’onze titular, ha marcat els altres dos de la tarda a Paterna. D’aquesta manera l’equip aconsegueix la quarta victòria consecutiva. 

Foto: UE Olot
Foto: UE Olot

La Unió Esportiva Olot ha pogut tenir aquesta tarda (16:00h) la seva petita venjança davant del València Mestalla, que li va clavar un 0 a 3 en l’anada. Avui, el partit ha estat ben diferent i s’ha decantat del costat dels homes d’Arnau Sala, molt superiors durant gran part de l’enfrontament. Les baixes d’Agustín Fernández, Freixa i Abel han estat ben cobertes amb Canal, Valentín i Pere Pons respectivament.

David López ha avançat al seu equip ja en el minut 7, en la primera ocasió visitant. Uri Santos ha completat una gran jugada i ha assistit a l’extrem, que no ha perdonat. Coro, que tornava a l’onze titular després de quatre jornades, ha estat a un pam de marcar el gol de l’any amb un xut des de gairebé el mig del camp. L’esfèrica ha picat al travesser i Uri Santos no ha pogut caçar bé el rebuig, que ha marxat als núvols.

Però al límit del descans, David Corominas s’ha refet i, amb un gran xut, ha posat el 0 a 2 al marcador. Un gol psicològic que ha fet molt mal al conjunt de Nico Estévez.

La mala notícia per als de la capital de la Garrotxa avui ha estat la lesió de David López, que ha hagut d’abandonar al terreny de joc. Encara no se sap l’abast de la lesió. Els locals han intentat reaccionar amb un bon xut que ha sortit per sobre de la porteria d’Òscar, però ha estat l’Olot qui, un cop més, ha mostrat una gran efectivitat. Coro ha posat el segon gol en el seu compte particular i el tercer per als garrotxins en el minut 65′. L’extrem dretà ha aprofitat una bona assistència de Reverter per marcar el seu novè gol del curs.

L’intent a la desesperada de posar-se en el partit per part dels valencians ha quedat eclipsat per una bona actuació de la defensa visitant i la Unió Esportiva Olot encara podria haver marcat algun gol més. Gran resultat per als homes d’Arnau Sala, doncs, a Paterna, que els permet avançar al Mestalla a la taula amb 33 punts i col·locar-se, a l’espera de la jornada de demà, a deu punts del descens i a onze de les posicions de promoció d’ascens.