Albert Planas i Jofre Cullell vencen l’Open BMW BTT de Les Planes d’Hostoles

Les Planes d’Hostoles ha acollit aquest diumenge la segona prova de les tres que composen l’Open BMW de bicicleta de muntanya, amb la participació de 350 ciclistes. Albert Planas s’ha imposat a la volta de 30 quilòmetres, mentre que Jofre Cullell ho ha fet a la curta de 20 quilòmetres.

open bmw btt

L’Open BMW de bicicleta de muntanya feia parada a la Garrotxa aquest diumenge. Els senders dels voltants de les Planes d’Hostoles són un dels escenaris ideals per a aquest tipus de curses, i per aquest motiu el municipi forma part d’aquest circuit de tres carreres.

El vencedor en la volta llarga, de 30 quilòmetres, ha estat Albert Planas, del Sans Olèrdola. Planas ha arribat a la meta amb un temps de una hora, 21 minuts i 27 segons, amb només 39 segons d’avantatge respecte Javier Jurado, segon classificat. Rafael Herrero, del Club Ciclista Olot, ha estat el primer garrotxí a entrar a la meta, a la quarta posició i a gairebé 5 minuts del vencedor. Pel que fa a la volta curta, de 20 quilòmetres, el primer en arribar ha estat Jofre Cullell, del Megamo Team, amb el mateix temps que el guanyador del circuit llarg. Cullell ha avantatjat el segon classificat, Josep Permañé, amb més de deu minuts.

La propera i última cursa de l’Open BMW BTT tindrà lloc diumenge que ve, a Girona. 

x