El Besalú llença la victòria al darrer minut de partit empatant a 2 contra el Vidrerenca

El Besalú ha perdut aquest diumenge una magnífica oportunitat per escapar-se de la lluita per evitar el descens, en empatar a 2 contra el Vidrerenca. Els visitants han aconseguit la igualada a l’últim instant de partit, quan ja passaven cinc minuts del temps afegit.

BESALU VIDRERES

El Besalú rebia aquest diumenge a l’Sporting Vidrerenca, en plena lluita per evitar el descens de categoria. I el partit començava bé pels interessos locals, que han pogut anar als vestidors amb un just 2 a 0 al marcador. Però només començar el segon temps, el Vidrerenca ha retallat distàncies mitjançant un gol de penal. Tot i les nombroses oportunitats de sentenciar el partit que ha disposat el Besalú, qui ha marcat han estat els visitants, que han empatat el partit just abans del xiulet definitiu; precisament, l’actuació de l’àrbitre ha estat polèmica, per allargar fins a sis minuts el partit entre els dos equips. El Besalú es troba fora dels llocs vermells de la classificació, a l’onzè lloc amb 25 punts, amb només dos punts de marge respecte aquesta zona; per la seva banda, el Vidrerenca és setzè, amb 22 punts.