El Carnaval d’Olot compleix 25 anys al costat de totes les colles carnavalesques i els reis i reines d’anys anteriors

Olot ja coneix el rei i la reina del Carnaval 2014. Són en Joan Soler i la Maria Josep Alabern de la Penya els Titots. Dissabte al vespre el Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT) va presentar a la Sala El Torín el Carnaval de la ciutat, que enguany compleix 25 anys i arriba carregat de novetats. L’escultora olotina Rosa Serra ha estat l’encarregada d’elaborar el cartell.

No és un any corrent per Olot. La ciutat ja porta acumulats 25 anys de Carnaval. Dissabte el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) va reunir totes les colles carnavalesques i els reis i reines dels anys anteriors a la Sala El Torín per celebrar aquest 25è aniversari del Carnaval olotí i, de pas, presentar el d’enguany. Els representants de la Penya Els Titots Joan Soler i Maria Josep Alabern seran els reis d’aquest any.

Són 25 anys de Carnaval a la ciutat i l’ocasió demanava un cartell especial a càrrec de l’escultura olotina Rosa Serra, qui també va elaborar unes figures per recordar l’aniversari i entregar-les a aquells que havien ajudat a fer-lo realitat.

Però les novetats no acaben aquí. Enguany el CIT enceta una nova etapa en un nou local de la ciutat, situat al Firalet i abandona el Casal Marià per presentar el Carnaval en un espai més gran, la Sala El Torín. A més, el president del CIT Josep Andrés dóna les gràcies a tota la ciutat, empreses, entitats i particulars, que cada any fan possible la celebració d’aquesta festa, i titlla aquest 2014 d’un any carregat de sorpreses, començant pel pregó de la Reina i el Rei del Carnaval d’enguany i d’altres que tindran lloc durant la mateixa festivitat.

El Carnaval d’Olot tindrà lloc el 7, 8 i 9 de març, amb el carnaval infantil, els balls de disfresses i el més esperat, les desfilades de carrosses garrotxines i de diversos punts de Catalunya.

 

 

x