L’Orfeó convida a artistes amateurs a actuar al seu escenari

L’Orfeó obre el seu escenari a la ciutat. L’entitat olotina ofereix així un espai a totes aquelles persones que vulguin divulgar el seu art, i tenir la possibilitat de fer-ho amb públic. Aquesta proposta lliga amb un dels objectius de la nova junta directiva de l’Orfeó: obrir l’entitat a la ciutat i els seus veïns.

És habitual que l’escenari de l’Orfeó aculli espectacles de tota mena, ja siguin conferències, concerts o obres de teatre. Però fins ara les propostes d’activitats sorgien de les propostes dirigides des de la mateixa entitat olotina. Ara aquest format canvia, perquè la nova junta directiva de l’Orfeó pretén obrir l’escenari a tots els artistes amateurs.

El grup olotí ‘Soul’ serà dels primers a provar aquesta iniciativa. Fa un any i mig que estan en actiu, i així obriran la seva música als ciutadans.

Els passos per a poder participar en aquesta iniciativa són ben senzills. Només cal dirigir-se a l’Orfeó i contactar directament amb els responsables de l’entitat. La proposta està oberta a grups musicals, cantants, o qualsevol activitat relacionada amb les arts escèniques.

 

 

x