Olot posa en marxa el servei ’Aparca i agafa l’autobús’

L’Ajuntament d’Olot, juntament amb l’empresa Teisa i la nova concesionaria Gumín, han posat en marxa un nou servei, anomenat ’Aparca i agafa l’Autobús’. La iniciativa permet als viatgers que es desplacin amb els autocars de la Teisa, aparcar el seu vehicle al pàrquing de l’estació. Ho podran fer durant tot el dia per un preu de 2 euros al dia.

Des que el 1969 va circular per últim cop el petit tren d’Olot, a la ciutat ha funcionat el transport en autobús pel territori. Hi ha diferents línies d’autobusos que conecten la ciutat amb les capitals de les comarques veïnes.

Ara l’Ajuntament d’Olot, juntament amb l’empresa de transport Teisa i la nova concesionària Gumín, han fet un pas més per a potenciar aquest sistema de transport, i han posat en marxa un nou servei d’’Aparca i agafa l’Autobús’

Es tracta d’una iniciativa que permetrà als viatgers, que es desplacin a Barcelona, Girona, Vic o a qualsevol altra destinació amb els autocars de l’empresa TEISA, aparcar el seu vehicle sota l’estació d’autobusos. Ho podran fer durant tot el dia, sota cobert i al nou pàrquing, anomenat “Plaça Major”, per un preu de 2 € al dia.

A més, l’entrada en servei d’aquest pàrquing es complementa amb una trentena de places addicionals a l’aire lliure, de lloguer (a un 1€ al dia) pensades especialment per a persones que treballen i resideixen al centre de la ciutat; una zona, tradicionalment, amb pocs aparcaments.  

x