Albert Brosa, director d’Olot Televisió: “Amb el nou web creem l’hàbit de consultar l’actualitat a la xarxa minut a minut”

La web d’Olot Televisió s’ha actualitzat, posant-se al dia amb les darreres actualitzacions de navegació i interactivitat. Tot plegat amb un nou disseny gràfic que manté els colors propis dels programes informatius de la cadena, el vermell i el blanc, i facilitant la navegació. Aquest darrer concepte és el que ha millorat substancialment.

Joan Manuel Robles ha entrevistat el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, i Met El Idrissi, de l’empresa Foxnice (La Guineu Blava), que ha desenvolupat el disseny web de la nova web. El Idrissi s’ha referit a l’actualització del web des del punt de vista formal, la qual cosa el fa més usable. “Hem adaptat la pàgina perquè pugui ser consultada des de qualsevol plataforma”, ha recordat. Albert Brosa, de la seva banda, ha destacat la importància d’actualitzar les notícies minut a minut des del web de la televisió local en una comarca amb la població envellida com la Garrotxa. “Estem creant l’hàbit de seguir l’actualitat al moment”, ha dit.

x