Consciencien els adolescents sobre els perills de la carretera amb testimonis reals

Més de 250 alumnes adolescents van participar ahir a l’activitat educativa ‘Canvi de Marxa’, que va tenir lloc al Teatre Principal d’Olot; aquesta iniciativa pretén conscienciar als futurs conductors dels perills de la carretera, i per fer-ho, s’intercalen testimonis reals d’accidents.

Els accidents a la carretera poden disminuir si els futurs conductors interioritzen de bon principi bones conductes a l’hora de circular. Per aquest motiu, la fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit organitzen l’activitat educativa ‘Canvi de Marxa’, que adverteix dels perills que comporta la carretera.

L’activitat ‘Canvi de Marxa’ consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, quan una presencia un accident de trànsit. També intercala vídeos informatius, i testimonis reals d’accidents que han quedat marcats a les seves vides.

L’acte va tenir lloc al Teatre Principal, amb la participació de 250 alumnes entre els 14 i els 18 anys.

Deixa un comentari