Mor un excursionista en caure per un barranc de 50 metres prop del Coll de Bracons

Un excursionista de 68 anys ha mort aquest dimecres al matí en caure per un barranc d’uns 50 metres a la Vall d’en Bas, prop del coll de Bracons, segons han informat els Bombers de la Generalitat. La víctima, un veí de Vic, ha patit per les ferides provocades per la caiguda. En arribar al lloc dels fets, els equips d’emergència han localitzat l’home, a qui li han practicat tasques de reanimació sense èxit. Fins al lloc, s’hi han desplaçat efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat amb un helicòpter i el suport de dues dotacions terrestres, un helicòpter del SEM i la unitat de muntanya dels Mossos d’Esquadra. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís poc després d’un quart de deu del matí.