S’espera que 4.000 nens i nenes participin al Carnestoltes infantil d’Olot

Rialles, els Escoltes d’Olot i els Esplais de la Garrotxa ho tenen tot a punt per a la celebració d’un nou Carnestoltes infantil a la ciutat. Serà el proper 1 de març, amb una edició que presenta novetats en els vestits que portaran els reis del Carnaval infantil. S’espera que 4.000 nens i pares participin en el Carnestoltes.

S’acosta el Carnaval, i els primers a disfressar-se seran els petits garrotxins. El proper 1 de març té lloc el Carnestoltes Infantil d’Olot, organitzat per Rialles, els Escoltes d’Olot i els Esplais de la Garrotxa. Començarà a les 12 del migdia, on els reis rebran aquells nens que vulguin visitar-los al supermercat Bon Preu. Precisament, els reis compten amb la novetat més destacada d’aquesta 36a edició, perquè estrenen vestits, dissenyats per Carlota Rodríguez i Eli Masó.

Per a promocionar el Carnestoltes Infantil l’Escola Municipal d’Expressió fa cada any un cartell, fet pels mateixos alumnes. Els encarregats aquest 2014 han estat Arnau Tuneu i Jan Tresserras.

La cercavila arrancarà, sota el ritme dels timbals, a les quatre de la tarda a la Plaça Clarà d’Olot. Arribarà a la Plaça Major, on a les cinc es llegirà el pregó, i hi haurà ball i berenar pels petits. En cas de pluja, l’acte tindria lloc al Pavelló Firal.

Deixa un comentari