La consellera Irene Rigau anuncia un nou cicle de grau mitjà d’Indústries Alimentàries a Olot a partir del curs vinent

A partir del curs vinent, l’Institut la Garrotxa oferirà el cilce de grau mitjà d’Indústries Alimentàries. La consellera Rigau ho va avançar ahir al programa Pros i Contres d’Olot Televisió.

El cicle l’ha programat el departament d’Ensenyament juntament amb l’Institut la Garrotxa, que ja s’ha posat en contacte amb les empreses del sector alimentari de la comarca per acollir els futurs alumnes. El nou cicle seguirà el sistema dual. Això significa que part de la formació es desenvoluparà mitjançant l’estada en una empresa.

L’anunci de la consellera Rigau no s’ha quedat aquí. Al programa Pros i Contres ha anunciat fins i tot la voluntat d’ampliar l’oferta formativa en els propers anys a la Garrotxa per donar una adequada resposta al sector industrial carni de la comarca.

Encara s’han de perfilar tots els detalls del nou cicle. D’entrada es preveu que comenci el curs vinent amb un grup de primer de cicle de grau mitjà.

x