La periodista Mariona Comellas mostra la seva vessant més artística en una exposició a Girona

La coneguda periodista Mariona Comellas mostra la seva faceta més artística. La pensió Bellmirall, ubicada al mig del centre històric de Girona, exposa aquests dies la seva obra titulada “Dones”, una col·lecció de pintures al voltant de la figura del cos femení.

‘Dona, Woman, Femme, Donna, Mujer’; aquest és el títol de la mostra que acull aquests dies la pensió Bellmirall de Girona. Al darrere d’aquesta exposició hi ha la periodista olotina Mariona Comellas, que torna a mostrar la seva vessant més artística.

Com queda clar al títol, la mostra és entorn la figura del cos femení. Segons Comellas la dona és el clar exemple de la figura corba,  una forma que la mateixa periodista reconeix que l’apassiona.

La pensió Bellmirall, situada a prop de la catedral gironina, acollirà l’exposició de la periodista olotina fins el proper 8 de març, coincidint amb el dia de la dona treballadora.

x