UNED Garrotxa ofereix un curs sènior sobre la història del tricentenari a Catalunya

Els cursos UNED Sènior estan destinats a persones de més de 50 anys sobre temàtiques que els interessen. UNED Garrotxa ha programat per al proper quatrimestre el curs d’Història de Catalunya. Aquesta vegada, però, han decidit dedicar-lo a la història de l’últim tricentenari.

El curs d’història de Catalunya té previst programar sortides per visitar els indrets més importants dels últims tres segles al país. Aquest últim quatrimestre, UNED Sènior ha comptat amb una quinzena d’alumnes que han completat cursos com, per exemple, el de teatre i cinema.

Per inscriure’s al curs d’Història de Catalunya del 1714 al 2014, tothom qui vulgui pot adreçar-se a la seu d’UNED Garrotxa, al carrer Fontanella d’Olot, o pot inscriure’s virtualment a la pàgina web de la universitat a distància. El termini d’inscripció acabarà la primera setmana de març. El curs començarà l’11 de març i tindrà una durada de 30 hores.

Deixa un comentari