La UEOlot s’enfrontarà el diumenge contra l’Alcoià, el quart a la classificació

Engrescats per les últimes quatre victòries consecutives, contra l’Atlètic Balears, l’Ontinyent, l’Olímpic i el València Mestalla, la Unió Esportiva Olot es prepara pel proper matx contra l’Alcoià, que tindrà lloc aquest diumenge a les 16:30 a l’estadi.

L’Alcoià, que ocupa el quart lloc en la classificació amb 48 punts, es trobarà amb un rival amb algunes baixes. El defensa de l’Olot Agustín Fernández, que es va lesionar el bessó esquerre en el partit contra l’Olímpic de Xàtiva, serà baixa segura aquest diumenge. De fet, la lesió també podria costar-li el proper matx a casa contra el Constància. David López és l’altre jugador de l’equip olotí que arrossega problemes físics. L’extrem es va lesionar lleument en l’últim partit de lliga i el tècnic Arnau Sala encara ha de decidir si López podrà jugar. Mentrestant, el club olotí, que darrerament ha assolit una xifra de més de 1.500 espectadors a l’estadi, es proposa arribar als 2.000.

Deixa un comentari