L’Escola de Plàstica de Les Preses celebra 25 anys d’existència

El pintor presenc Miquel Duran va ser-ne el fundador el 1989, i 25 anys després han passat per l’escola 237 alumnes. Ara els reptes continuen adaptant les arts a les noves tecnologies.

Al MAC Exprés d’aquesta setmana visitem el Centre Cultural de Les Preses, on es troba l’Escola de Plàstica del municipi, per parlar amb Miquel Duran, artista incansable i ànima del projecte. Amb ell parlarem del passat, el present i el futur del centre que va començar com una escola de dibuix  per als nens del poble i que que ha anat evolucionant amb el pas del temps. Actualment també s’hi fan classes per a adults i s’hi treballen  diferents disciplines artístiques, com el dibuix al natural, la pintura a l’oli, l’aquarel·la, els diorames i els pessebres o les manualitats. Miquel Duran, que compagina la seva activitat artística amb les classes, encara aquesta nova etapa de l’Escola Plàstica amb molta il·lusió i ganes de continuar innovant artísticament, per donar resposta a les inquietuds dels seus alumnes.