Previsions d’èxit en la segona edició de l’Olotx2

Aquest cap de setmana se celebra l’Olotx2. La segona edició arriba amb grans previsions d’èxit. El nombre de reserves als allotjaments participants ja han superat les expectatives de l’any passat. Olot es tornarà a omplir d’olotins i de ciutadans vinguts d’arreu per a viure un cap de setmana al doble.

La segona edició de l’Olotx2 arriba amb grans previsions d’èxit. Aquest cap de setmana, Olot es tornarà a omplir d’olotins i de ciutadans vinguts d’arreu per a viure un cap de setmana al doble. L’Ajuntament d’Olot, amb el recolzament de nombrosos col·lectius, ha tornat a promoure aquesta iniciativa per a convertir la Garrotxa en un destí turístic i comercial de qualitat. A dia d’avui, les previsions de bon temps i el gran número de reserves, apunta a un nou Olotx2 exitós.

A part del 2×1 a restaurants i allotjaments, a aquesta iniciativa també s’hi han sumat la majoria de comerços del centre d’Olot oferint descomptes, a l’hora que es crearan les parades de la Plaça Mercat, oferint un producte de cada parada al 2×1 i tastos gratuïts durant el matí del dissabte. La campanya també es complementa amb una quinzena d’activitats turístiques de caire lúdic que es podran viure el doble, com ara passejades volcàniques en trenet, cinema, rutes en bici elèctrica, concerts d’El Mini, portes obertes o visites guiades als museus o als volcans. Els 4 aparcaments interiors de la ciutat també faran un 2×1, per facilitar l’arribada de tothom a la ciutat. L’Olotx2 també compta amb l’adhesió del Gremi de Perruquers i de diferents establiments, que faran obsequis i promocions. Enguany s’ha notat un augment de reserves a última hora, que ha disparat les expectatives.

Cal destacar, que la novetat d’enguany se centra en l’àmbit musical amb un concert gratuït del cor de gòspel Messengers, subcampió del programa Oh Happy Day! de TV3, el dissabte a la plaça Major d’Olot, així com el Fil musical de l’Olotx2, que consistirà en 10 escenaris de música en directe al centre de la ciutat.