Una mitjana de 100 persones acudeixen a les reunions convocades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa

Els afectats per problemes amb l’habitatge a la Garrotxa creixen i es fan sentir. La majoria són residents originaris de Gàmbia. La comunitat gambiana a Olot està sent la més afectada. Una mitjana de 100 persones visiten les xerrades informatives que organitza la plataforma.

Les reunions es divideixen entre persones que exposen el seu cas per primera vegada i persones que expliquen com la unió d’esforços que representa la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca els ha ajudat a afrontar aquests moments.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa està creixent. Ara espera poder augmentar els seus voluntaris i aconseguir una estructura prou important que permeti orientar i ajudar adequadament els veïns que pateixen problemes amb l’habitatge.