El CV Olot guanya al cuer (3-0) i segueix lluitant per mantenir la primera divisió femenina

Les jugadores de Sandro de Filippi han derrotat aquesta tarda al CV Sant Boi ‘B’, darrer classificat de la primera divisió femenina, amb un còmode 3 a 0. Es tractava d’un partit molt important per seguir confiant en la permanència del primer equip femení del CV Olot. 

Res és fàcil en aquesta competició i avui s’ha demostrat ja que, tot i el 3 a 0 final, el CV Olot femení ha hagut de suar de valent per derrotar al cuer de la categoria. Les garrotxines necessitaven els tres punts per poder seguir fora dels llocs de descens i assegurar un dels partits clau de la segona volta.

Amb un joc agressiu i començant trepitjant fort, el CV Olot s’ha imposat en el primer set amb comoditat, aprofitant la feble recepció que ha mostrat el seu contrincant. El joc s’ha desenvolupat majoritàriament prop de la xarxa i els rebots i la recepció han estat les claus de la victòria.

El segon període ha costat més de tirar endavant ja que el Sant Boi ‘B’ ho ha posat més difícil i ha aprofitat molt bé una petita devallada física de les locals. Ara bé, les de Sandro de Filippi han reaccionat a temps i no han deixat que les visitants es poséssin en el partit.

El tercer set s’ha decidit molt ràpid però amb 22 punts al marcador, les garrotxines s’han relaxat i han pogut tenir un ensurt. El tres a zero final ha fet justícia a l’actuació seriosa i a l’actitud competitiva del CV Olot, que no podia fallar en aquest enfrontament on  només valien els tres punts.

Amb aquest triomf, el CV Olot segueix cinquè per la cua, en la primera plaça que donaria dret a la salvació. Ara bé, les garrotxines necessitaran com a mínim dues victòries més si volen seguir fora de la zona calenta i aconseguir l’objectiu.

En aquest matx ha debutat en la temporada la olotina Laia, que ha tornat al club per ajudar a l’equip femení en el tram final. Aquesta tarda també han pogut gaudir de minuts dues jugadores juvenils.