L’Olotx2 convida els finalistes de l’Oh Happy Day de TV3 Barcelona Gospel Messengers

Aquesta segona edició de l’Olotx2 també ha comptat amb la novetat musical. Els diferents espais del centre de la ciutat van acollir concerts de música en directe i altres activitats lúdiques de caire familiar.

La gran novetat de l’Olotx2 d’enguany ha estat el component musical. Diferents espais de la capital oferien concerts d’artistes locals, d’escoles com la Municipal de Música i entitats dedicades a la música com Marrinxos Band o Músics Associats. Però el concert que va portar cua va ser el de Barcelona Gospel Messengers. Dissabte la plaça Major es va emplenar de gom a gom per gaudir de l’espectacle dels finalistes de la primera edició del programa Oh Happy Day! de TV3.

Altres activitats amb descomptes de 2×1 que proposava la ciutat era el cinema, les portes obertes als museus, música en directe distribuïda pels diferents espais de la ciutat o les passejades en burro, l’atracció més desitjada pels més menuts.