El CB Garrotxa guanya un partit vital per evitar el descens contra el Ripoll, per 72 a 68

El Club Bàsquet Garrotxa s’ha imposat aquest diumenge a la Unió Esportiva Ripoll per 72 a 68, en un duel clau per la lluita per la permanència a Primera Catalana. Els garrotxins han sabut gestionar millor els darrers minuts del partit, amb remuntada inclosa.

CB Garrotxa-UE Ripoll

L’enfrontament més esperat de l’any pels seguidors del Club Bàsquet Garrotxa masculí de Primera Catalana és el que disputen contra el Ripoll. Aquesta temporada, a més, tots dos equips arribaven al duel necessitats de victòries, perquè tant l’un com l’altre volen escapar-se de la lluita pel descens de categoria.

El partit ha estat un reflex de la importància del matx: conscients del què s’hi jugaven, ningú ha aconseguit agafar diferències clares al marcador, i la igualada ha estat la constant del joc entre els dos equips. A falta de dos minuts pel final, les coses pintaven molt malament pels locals, que es trobaven quatre punts per sota al marcador. Però en aquests instants el Garrotxa ha demostrat més ofici, gestionant millor els nervis per acabar remuntant la diferència i imposar-se per 72 a 68.

Ara el Garrotxa és 12è, amb un balanç de 8 victòries i 12 derrotes, a dues del 10è classificat, el Lliçà d’Amunt. Per la seva banda, el Ripoll continua a la penúltima plaça, amb 4 victòries i 16 derrotes. 

x