Joan Llordella guanya la XVI edició de la Pedalada BTT de Santa Pau

Llordella s’ha imposat en la volta llarga (42km) amb un temps de dues hores i dotze minuts. En el recorregut curt (24km), el vencedor ha estat Cristóbal Bautista (01:17) i en la categoria femenina han gunayat Nuria Sitjà, l’única noia que feia la volta llarga (03:54) i Mila Duran, que feia la volta curta, amb un temps de 01:54. En la setzena edició de la prova, hi han participat 227 bikers. Aquesta edició presentava la novetat de ser la primera cursa del nou campionat de BTT de la comarca, el GarrotXircuit.

Dia de bicicleta avui a Santa Pau i la Garrotxa en motiu de la setzena edició de la ja històrica Pedalada de Sta. Pau. Dos-cents vint-i-set participants no s’han volgut perdre la prova, que per primera vegada forama part del nou campionat de BTT de la comarca, el GarrotXircuit. La participaió respecte l’any passat ha estat més nombrosa i la organització ha registrat una vintena d’inscrits més.

Els triomfadors d’aquest matí han estat Joan Llordella, que ha fet la volta llarga amb un temps de dues hores i dotze minuts, i Cristóbal Bautista, que ha acabat el recorregut curt en una hora i disset minuts. Llordella no ha tingut rival i ha avantetjat al segon i al tercer classificat en més de dos minuts, mentre que Bautista ha arribat a la meta molt igualat amb els seus perseguidors. El garrotxí Rafel Herrero ha quedat tercer en la volta llarga.

En categoria femenina, han guanyat la planenca Nuria Sitjà, l’única noia que feia la volta llarga (03:54) i Mila Duran ha guanyat amb un temps d’una hora i cinquanta-quatre mints, realitzant el recorregut curt.

El recorregut de la Pedalada de Santa Pau ha estat tan entretingut i únic com sempre, amb la novetat del pas per La Fageda, un punt en el qual molts corredors s’han perdut. Tot i la dificutat dels corriols, la organització no ha hagut de lamentar caigudes greus.

Ha estat la primera prova puntuable per aquest GarrotXircuit, que seguirà envoltant la comarca al damunt de les dues rodes. La propera cursa és a l’abril, a Sant Joan les Fonts.

 

 

x