La UE Olot sap patir i aconsegueix un valuós punt davant l’Alcoià (1-1)

La UE Olot empata a casa davant l’Alcoià en un bon partit de futbol per part dels dos equips. Els homes d’Arnau Sala han marcat a l’inici de la represa però acte seguit els visitants han empatat mitjançant Javi Rubio. L’àrbitre ha anul·lat dos gols als visitants i els garrotxins han enviat una pilota al pal a set minuts del xiulet final.

La Unió Esportiva Olot buscava allargar la seva ratxa fins a les cinc victòries consecutives el dia que el club ha realitzat un homenatge als ex jugadors de l’Olot campió de Tercera la temporada 66/67. El tècnic olotí ha fet una revolució a l’onze respecte als últims partits  donant entrada a Serra, Kilian Grant, Èric Reverter i Xavi Muñoz.

El partit ha començat amb domini visitant i Bello ha avisat amb un fort xut creuat que ha sortit per ben poc a la dreta de la porteria d’Òscar.

Els homes d’Arnau Sala han reaccionat i Kilian, que debutava com a titular amb la samarreta de la Unió Esportiva, ha estat molt actiu amb dues grans jugades individuals que ha neutralitzat el porter Rangel.

El primer acte ha estat molt igualat però cap dels dos equips ha estat capaç de perforar la porteria contrària. Tot i així l‘Alcoià ha marcat un gol que ha estat anul·lat per posició antireglamentària.

En la segona part, però, les 1.700 persones que avui han fet que l’etsadi registrés la millor entrada del curs no han tardat ni un minut a veure el primer gol. Xavi Muñoz aprofitava el rebuig d’un defensor per, amb un xic de fortuna, avançar al seu equip en el marcador. Pintaven molt bé les coses per als garrotxins però acte seguit, Javi Rubio s’ha encarregat de posar les taules amb un gran gol. Amb aquest empat, l’Alcoià ha apretat de valent i ha disposat de molt bones ocasions per ensorrar les opcions dels olotins.

El partit estava trencat i cap dels dos equips signava l’empat ni concedia una treva al rival. Poc a poc els d’Arnau Sala ha neutralitzat les contres dels de David Porras i s’ha acostat a l’àrea de Rangel. El col·lgiat Barón Aceitón va anul·lar un altre gol per fora de joc als d’Alcoi i entre els de Davis Porras encara protestaven, Carlos Martínez es quedava a un pam de marcar el segon gol. L’actuació arbitral no ha deixat satisfet a cap dels dos equips.

El ritme del partit anava a menys però era la UE Olot qui dominava en un tram de partit molt bo dels homes d’Arnau Sala. La més clara de la tarda ha estat a les botes de Valentín, que ha actuat com extrem en el segon temps i ha enviat al pal l’esfèrica quan la graderia ja cantava el gol.

En el tram final la pilota l’ha tingut  l‘Olot, que ha posat setge al camp contrari mentre l’Alcoià buscaria la contra.

El punt ha deixat un bon regust de boca a l‘Olot, que s’ha topat amb un dels millors equips de la categoria. El tècnic de l’Alcoià David Porras, en roda de premsa, no ha donat per bo l’empat, i ha assegurat que “mereixíem la victòria per ocasions i pel gran partit que hem fet”. Per la seva banda, Arnau Sala ha dit que “hem empatat contra un gran equip i és un bon punt”.

Deixa un comentari