Roger Mas clou el festival de música de butxaca de El Mini 2014

Roger Mas va ser l’encarregat de clausurar la programació de El Mini. Dissabte el músic va actuar a la Sala El Torín de la ciutat, coincidint amb l’Olotx2. Aprofitant el format de El Mini, més personal i proper amb el públic, Mas va oferir un concert especial, recopilatori dels seus treballs amb dues cançons inèdites.

Dissabte El Torín d’Olot va emplenar la seva sala amb motiu del concert del cantautor Roger Mas, que apareixia a l’escenari, aquesta vegada en format de trio, amb un posat aparentment tranquil però amb algunes vivències per revelar. El concert que anava a oferir era el resultat de la recopilació de totes les cançons dels inicis de la seva trajectòria artística i les actuals, incloent aquelles que mai van sortir a la llum. Dues cançons inèdites que no consten en cap disc, aquelles que estaven previstes per formar part de En el camí de les serps.

Senior i el Cor Brutal, un grup valencià de rock alternatiu amb sons propis del country i el folk, va ser l’altra banda que va ajudar a clausurar la jornada. Així acaba un Mini que ha superat les expectatives de llarg, tant quant a la qualitat del cartell com a predisposició del públic.

Deixa un comentari