Incendi sense ferits a la botiga de joguines DRIM d’Olot

Un incendi ha cremat aquest dissabte el quadre elèctric de la botiga de joguines Drim situada al número 9 del carrer Pere Lloses d’Olot. Els fets van passar entre les cinc i les sis de la tarda. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i en una hora van extingir el foc. L’incendi no va causar ferits ni va afectar els clients que es trobaven a l’interior de l’establiment, que van poder sortir pel seu propi peu.

Segons els bombers, el foc només va afectar el subministrament elèctric del local. Com a conseqüència d’això, la botiga de joguines va quedar-se sense llum. L’incendi va provocar una petita columna de fum i va aixecar una gran expectació entre els veïns de la ciutat, que van apropar-se fins a la zona per seguir l’evolució de l’incident.

La companyia elèctrica també s’hi va apropar per verificar que es tractava d’un problema amb el quadre elèctric i controlar la situació. La Policia local, de la seva banda, va evacuar tot l’edifici del costat com a mesura preventiva. Els veïns van poder tornar a casa seva poc després.

x